1

Kerstmarkt Brussel 2015




Kerstmarkt Brussel 2015

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Jaarlijks vindt in de Belgische hoofdstad de grootste kerstmarkt van het land plaats. Meer dan 240 kraampjes kleuren de oude straten en gezellige pleinen van het historische centrum in sfeervolle rode en groene tinten. Naast leuke decoraties voor in de kerstboom, voor op tafel tijdens het kerstdiner of om de tuin sfeervol mee aan te kleden, treft u op de kerstmarkt in Brussel ook kraampjes vol met heerlijke hapjes. En uiteraard kunt u ook terecht voor een warm glaasje glühwein. Voor wie nog ideetjes op wil doen voor het kerstdiner is de kerstmarkt in Brussel een absolute aanrader.

Prachtige kerstverlichting
Maar niet alleen de kraampjes van de kerstmarkt zijn in Brussel de moeite waard om te bezoeken. Midden op de kerstmarkt staat een imposante en prachtig verlichte kerstboom. Ook de statige panden op de pleinen in de binnenstad worden in december schitterend verlicht. Overal waar je kijkt zie je lichtjes. De bezoekers die niet zoveel heeft met het slenteren over de kerstmarkt kan zich prima amuseren met een wandeling door de prachtig verlichte stad.

Op de Grote Markt is een ware ijsbaan neergezet. Leuk voor de kinderen terwijl u van een heerlijk glaasje glühwein geniet. De kerstmarkt in Brussel biedt het allemaal. Volop vertier voor het hele gezin. Schaatsen kunt u zelf meebrengen of ter plekke huren.

 Bezoek www.kerstmarkt-brussel.nl

Kerstmarkt Brussel 2015
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.