Leeuwenhorst Winterfair


-advertentiepositie-



Leeuwenhorst Winterfair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Leeuwenhorst Winterfair in Noordwijkerhout is de perfecte manier om voor de feestdagen alvast in de feeststemming te komen! Op zaterdag 21 en zondag 22 november in Hotel Leeuwenhorst, vroeger een seminarie. De sfeervolle rotonde, met zijn gebrandschilderde ramen was destijds de kapel en is een van de zalen waar de 23e editie van de succesvolle Winterfair plaatsvindt.

Meer dan honderd standhouders bieden verrassende bloemstukken, originele geschenken, sfeervolle brocante en unieke hebbedingen. Daarnaast ook serviezen, tafelkleden, prachtige sieraden, stoere outdoorkleding, Noorse truien en warme laarzen. Diversiteit is de kracht van de Winterfair!

Bloemschikken


De internationaal bekende Floral Designer Geertje Stienstra uit Heerenveen geeft op de fair inspirerende bloemschikdemonstraties. Ze is Erkend Bloemsierkunstenaar, de hoogste titel binnen de bloemsierkunst. Leer meer over haar originele en bijzondere bloemwerken. Er zijn ook diverse stands waar je verse kerstkransen en kerstbloemstukken kunt bewonderen.

Volop lekkers


De fair loopt over van de lekkernijen! Heerlijke zoetigheid zoals bonbons, fudge en meringues. Hartige tussendoortjes zoals bijzondere kazen, Provençaalse worstjes, honing, balsamico-producten, olijfoliën en ambachtelijke jams en sappen. Geniet van streekbieren en delicatessen uit alle windstreken. Kortom: een overvloed aan lekker eten!

Leuk voor kinderen


Op zondagmiddag komt Sinterklaas langs voor een voorstelling! En op beide dagen kunnen kinderen aan knutselworkshops meedoen.

 Bezoek www.b-event.nl

Leeuwenhorst Winterfair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.