Libelle Zomerweek 2020 gaat digitaal

Libelle Zomerweek 2020 gaat digitaal

Vier de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis

De Libelle Zomerweek komt live naar je toe! Vier van donderdag 14 t/m woensdag 20 mei de online editie van de Libelle Zomerweek vanuit je eigen woonkamer of tuin. Elke dag van 14.00 tot 17.00 uur zendt de Zomerweek live uit en geniet je gratis drie uur lang van een leuk programma.

Blijf fit en in beweging tijdens een sportieve workout of volg een workshop van de Kookfabriek en kook mee vanuit je eigen keuken. Doe inspiratie op voor de nieuwste zomertrends met handige fashiontips en shop met lekker veel voordeel bij onze partners. Zing en swing mee met optredens van topartiesten en laat je verrassen door inspirerende interviews met bekende gasten. En dat allemaal vanuit je eigen huis! Samen bouwen we in deze gekke tijd alsnog een feestje! Bekijk het programma op onze site.

De Libelle Zomerweek #samenvanuithuis is gratis online op de Libelle’s Facebook-pagina te volgen. Houd de Facebook-pagina en onze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis.

Tijdens de Libelle Zomerweek #samenvanuithuis kun je van 14 t/m 20 mei met extra veel voordeel shoppen bij onze partners via een speciale knop op onze site.

Libelle Zomerweek 2020 gaat digitaal

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.