1

Pokéfest GO in Vue Eindhoven


-advertentiepositie-



Pokéfest GO in Vue Eindhoven

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fanflock en NWTV organiseren op 20 augustus de eerste editie van Pokéfest GO. Pokéfest GO is een evenement voor jong en oud, waar bezoekers de kans krijgen om Pokémon op verschillende manieren te ervaren. Belangrijkste en meest unieke onderdeel van de dag is de vertoning van Pokémon: Mewtwo vs Mew. Alweer 18 jaar geleden verscheen deze film in de bioscopen en door het succes van Pokémon GO zijn ook de films weer mateloos populair. Tijdens Pokéfest GO krijgt iedere bezoeker de kans om deze film op het grote doek te bekijken.

Bezoekers van het evenement krijgen tevens de kans om merchandise, goodies, games en accessoires van Pokémon te kopen tijdens een heuse Pokémart. Onder andere Otaku Shoppu en René Cards zijn aanwezig, samen met minimaal vijf andere standhouders. Er zal een uitgebreid aanbod zijn met voor ieder wat wils.
Naast dat bezoekers games en Pokémon-kaarten kunnen kopen, kunnen ze er ook zelf mee aan de gang. Er is een retro-gamingarea waar klassieke Pokémon-games gespeeld kunnen worden. Tevens zal er een speciale Pokémon-kaarten ontmoetingsplek zijn.

Tijdens het evenement zijn de Pokéstops rondom Vue Eindhoven voorzien van lures. Op deze manier kunnen de bezoeker meer Pokémon vangen dan normaal. De bezoekers gaan echter, na een uitgebreide uitleg van het spel, onder begeleiding van een Pokéranger de stad in om tijdens de Pokétour Pokémon te vangen. De ranger kent natuurlijk de echte hotspots van de stad.

Voor de Nederlandse cosplaycommunity is er een speciale competitie georganiseerd. De best verklede cosplayer krijgt een Pokémon GO Plus rond de release van het apparaat in september.

 Bezoek www.pokefestgo.nl

Pokéfest GO in Vue Eindhoven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.