1

Laura Fygi met het Malando Trio




Laura Fygi met het Malando Trio

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Laura Fygi meets trio Malando

Een gevarieerd programma waarin Laura Fygi wordt begeleid door Multi talenten:
Ernö Olah op viool, klarinet en zingende zaag, Gert Wantenaar op accordeon, bandoneon, mondharmonica en piano en Danny Malando op contrabas en gitaar. Het repertoire bestaat dan ook uit een beetje Jazz, een beetje Latin en een beetje Hongaars. Een programma vol humor waarbij het publiek nauw wordt betrokken.
Laura Fygi is inmiddels 25 jaar solo zangeres en heeft 15 cd’s op haar naam. Ze is net zo veelzijdig als de muzikanten die haar in dit programma bijstaan en zingt Jazz en Latin in diverse talen waaronder Engels, Frans, Portugees en Spaans.
Ernö Olah speelt al ruim 44 jaar als concertmeester bij het Malando Orkest. Kenmerkend voor zijn vioolspel is zijn superieure techniek, bezieling en muzikale zeggingskracht.
Danny Malando begon op zijn zesde met pianoles, vanaf zijn achtste bespeelde hij de drums en later ook basgitaar. In 1987 maakte hij zijn debuut bij het Malando tango orkest waarvan hij inmiddels sinds 1999 orkestleider is.
Gert Wantenaar is afgestudeerd op klassiek accordeon en lichte muziek piano. Door het Malando Orkest is hij ook bandoneon gaan spelen.

Kaarten te reserveren via mail: www.zaalastoria.com
Entree € 29,50 – Aanvang 20.30 uur – Zaal open 19.30 uur.
Locatie: Theater Astoria – Wooldseweg 5 – Winterswijk – 0543-523049

 Bezoek www.zaalastoria.com

Laura Fygi met het Malando Trio
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.