Red Bull Knock Out

Red Bull Knock Out

De Red Bull Knock Out keert zaterdag 19 november terug naar het strand van Scheveningen. Dit keer starten ze direct naast De Pier! Op De Pier sta je hoog en droog en heb je het mooiste uitzicht op de heftigste racetrack van de wereld.

Liefhebbers van motorsport kunnen komend najaar weer hun hart ophalen op het strand van Scheveningen. Na een succesvolle race in 2015 keert Red Bull Knock Out, de zwaarste strandrace ter wereld, terug met een editie op zaterdag 19 november 2016.

Red Bull Knock Out is dit jaar één racedag: met kwalificaties én de finale op zaterdag. Dus een nog zwaardere race voor de deelnemers en voor de bezoekers een complete dag met motorcross-spektakel. De start is dit jaar náást De Pier, dus voor het beste uitzicht sta je die dag sowieso in of op De Pier! Gratis parkeren kan op parkeerplaats Zwarte Pad op vijf tot tien minuten lopen van De Pier.

Voor zakelijke VIP-arrangementen (vanaf €145,-, min 6 pers.) inclusief de beste plekken op De Pier neem je contact op met: martin@sportvibes.nl of 06 28176016.

Red Bull Knock Out

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.