Kerstmarkt Durbuy

Kerstmarkt Durbuy

Het kleinste stadje ter wereld, zo wordt Durbuy ook wel genoemd. Maar zelfs de kleinste steden weten groot uit te pakken rond Kerstmis. Wie wil er immers niet genieten van sprookjesachtige taferelen en heerlijke hapjes?

In de decembermaand wordt Durbuy omgetoverd tot een waar winterwonderland met een sfeervolle kerstmarkt en feeërieke taferelen. Een echt sprookje waarbij je je ogen uitkijkt! Je wordt in Durbuy in de aanloop naar Kerstmis zeker in de juiste stemming gebracht. Feestelijke decoraties, twinkelende lichtjes en vrolijk kerstgezang zorgen samen voor een harmonieuze kerstsfeer in Durbuy. Een grote markt met ambachtslui, kerststallen en de mooiste kerstverhalen: een onvergetelijke tijd vlak voordat Kerstmis begint! Om de sfeer nog extra te verhogen, is Durbuy in de gehele maand december versierd met duizenden kaarsjes. Zeker in de avond zorgt dat voor een waar spektakel. Verderl ligt in het Koning Boudewijn Park een grote overdekte ijsbaan, om heerlijk te schaatsen.

Zo zie je maar: het kleinste stadje ter wereld organiseert één van de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkten die er zijn! De kerstmarkt van Durbuy bezoeken is de ideale manier om dit prachtige stadje te leren kennen en om te genieten van alles wat met kerst te maken heeft.

Kerstmarkt Durbuy

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.