Het kleinste stadje ter wereld, zo wordt Durbuy ook wel genoemd. Maar zelfs de kleinste steden weten groot uit te pakken rond Kerstmis. Wie wil er immers niet genieten van sprookjesachtige taferelen en heerlijke hapjes?

In de decembermaand wordt Durbuy omgetoverd tot een waar winterwonderland met een sfeervolle kerstmarkt en feeërieke taferelen. Een echt sprookje waarbij je je ogen uitkijkt! Je wordt in Durbuy in de aanloop naar Kerstmis zeker in de juiste stemming gebracht. Feestelijke decoraties, twinkelende lichtjes en vrolijk kerstgezang zorgen samen voor een harmonieuze kerstsfeer in Durbuy. Een grote markt met ambachtslui, kerststallen en de mooiste kerstverhalen: een onvergetelijke tijd vlak voordat Kerstmis begint!

De kerstmarkt van Durbuy is net even iets anders dan andere kerstmarkten. Naast klassieke kerstversiering en lekkernijen, vind je hier ook nog andere smakelijke hapjes die je wellicht niet op een kerstmarkt zou verwachten. Zo kun je genieten van een glaasje champagne of een moezelwijntje terwijl je oesters, ganzenlever of Italiaanse nougat aanschaft.

Om de sfeer nog extra te verhogen, is Durbuy in de gehele maand december versierd met duizenden kaarsjes. Zeker in de avond zorgt dat voor een waar spektakel. Ook is de kerstmarkt zelf ’s avonds open zodat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat die sprookjesachtige uitstraling mee kunt maken.

Zo zie je maar: het kleinste stadje ter wereld organiseert één van de mooiste en meest sfeervolle kerstmarkten die er zijn! De kerstmarkt van Durbuy bezoeken is de ideale manier om dit prachtige stadje te leren kennen en om te genieten van alles wat met kerst te maken heeft.