1

Alkmaarse Baan Challenge




Alkmaarse Baan Challenge

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 26 november organiseert Alkmaar Sport de eerste Alkmaarse Baan Challenge. Een recreatieve duathlon voor zowel schaatsers als wielrenners op ijsbaan De Meent én Sportpaleis Alkmaar. Tijdens deze duathlon strijden de atleten om het grootst aantal afgelegde kilometers. Iedereen met een transponder kan meedoen. Transponders zijn eventueel te leen bij De Meent tegen inlevering van een ID-kaart of rijbewijs.

Er wordt zowel een uur geschaatst als gefietst. Na afloop worden de MyLaps resultaten uitgelezen. Wie de meeste kilometers heeft afgelegd is de winnaar van dit unieke Alkmaarse evenement en wint naast eeuwige roem 4 Special Guest tickets voor de Bauerfeind KPN Marathon die op zaterdag 14 januari 2017 verreden wordt op De Meent.

Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze eerst gaan fietsen of eerst hun rondes schaatsen op de ijsbaan. Sportpaleis Alkmaar is geopend van 12.00 tot 15.00 uur en er kan geschaatst worden tussen 13.00 en 16.00 uur. Aanmelden kan per mail bij: r.lennings@sportpaleis-alkmaar.nl.

 Bezoek www.demeentalkmaar.nl

Alkmaarse Baan Challenge
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.