1

Midwinterfeest Graft-De Rijp


-advertentiepositie-



Midwinterfeest Graft-De Rijp

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het decor van het Midwinterfeest is het altijd pittoreske en monumentale centrum van De Rijp, dat voor de gelegenheid prachtig in Kerstsfeer is gebracht en waar u in de smalle straatjes hartversterkertjes, proeverijtjes en spannende en ontroerende tafereeltjes kunt aanschouwen. Het hart van De Rijp heeft door alle aankleding en sfeer het aanzien van een dorp rond 1900. Niet in de laatste plaats door de prachtige nostalgische kleding waarin steeds meer bewoners en bezoekers van het Midwinterfeest zich hullen. Komt dat zien, proeven en beleven!

Als uitgangspunt is wederom gekozen alle theatrale activiteiten te plaatsen in de tijd rond 1900, met Dickens in ons achterhoofd. Dat houdt in dat muziek, kleding en decor zoveel mogelijk zal worden afgestemd op dit thema.

Nieuw is de lichtjesavond, op vrijdag 9 december. Het Midwinterfeest in De Rijp zit in de top drie van meest bezochte evenementen in de gemeente Alkmaar en wordt elke twee jaar georganiseerd. De laatste vier edities trok het Midwinterfeest veertigduizend bezoekers.

 Bezoek www.midwinterfeest-graftderijp.nl

Midwinterfeest Graft-De Rijp
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.