Julia's Verjaardag




Julia's Verjaardag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lang zal ze leven, lang zal ze leven! Julia viert haar verjaardag op zaterdag 10 en zondag 11 juni en als speciale gast komt niemand minder dan Peppa Pig! Beide dagen zitten boordevol te gekke shows: feest mee met de nieuwe verjaardagsshow voor Julia, swing mee met de show van Fien & Teun en geniet van de show van Peppa Pig! Hieperdepiep hoera voor Julia!

Julia’s Verjaardagsshow
Speciaal voor Julia haar verjaardag presenteren Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin een feestelijke verjaardagsshow met de jarige Julia en haar vriendje Jul in de hoofdrol. Niks zeggen tegen Julia hoor, want dit is een verrassing voor haar.
.
Fien & Teun
Fien & Teun, bekend van de televisie, zijn een vrolijk boertje en boerinnetje. Ze wonen op een échte boerderij en ontdekken elke dag weer nieuwe dingen. Speel met ze mee en leer hoe je een echte boer of boerin wordt.

Peppa Pig
Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is iedere dag met haar familie te zien bij Nickelodeon en met haar eigen familiemusical in het theater. Speciaal voor Julia’s Verjaardag treedt ze op in een vrolijke show.
.
Programma zaterdag 10 en zondag 11 juni

Tijdstip Wat Waar
11:00 uur Julia's Verjaardagsshow Jul & Julia Theater
12:00 uur Fien & Teun Jul & Julia Theater
13:00 uur Fien & Teun Jul & Julia Theater
14:00 uur Peppa Pig Jul & Julia Theater
15:00 uur Peppa Pig Jul & Julia Theater
16:00 uur Julia's Verjaardagsshow Jul & Julia Theater

De shows zijn bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

 Bezoek www.julianatoren.nl

Julia's Verjaardag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.