1

Halloween


-advertentiepositie-



Halloween

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op alle openingsdagen van 29 september t/m 29 oktober wordt het een héél klein beetje griezelig op de Julianatoren. Maar vooral heel gezellig! Want als de eerste blaadjes van bomen vallen is het tijd voor Halloween. Het park is daarom prachtig aangekleed, je kunt prijzen winnen op de Griezelcatwalk en zingen & dansen tijdens de volledig vernieuwde Spookshow “Het Griezelgeheim”, met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul en Julia!

Spookshow “Het Griezelgeheim” (nieuw!)
In de volledig nieuwe spookshow gaan Jul, Julia, Meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op zoek naar het grote griezelgeheim dat érgens bij de Julianatoren verborgen ligt. Gelukkig zijn ze helemaal niet bang en mocht het tóch een beetje spannend worden… Dan zingen ze gewoon een vrolijk liedje en verdwijnen alle spoken als sneeuw voor de zon. Durf jij mee te gaan op dit spannende avontuur?
Locatie: Jul & Julia Theater
Wanneer: 29 september t/m 29 oktober (op openingsdagen)
Tijd: 15:00* & 16:00 uur
Tijdsduur: 30 minuten

Griezel catwalk
Heb jij zelf altijd al eens een écht griezel willen zijn? Kom dan tijdens Halloween naar de Julianatoren verkleed als een vampier, heks of andere griezel. Je kunt dan deelnemen aan Griezel catwalk op het Torenplein en kans maken op een te gekke prijs, namelijk een groot Jul of Julia Griezelpakket!

*m.u.v. zaterdag 30 september. Dan kun je om 15.00 uur genieten van Thomas de Stoomlocomotief.

Deze show en de griezel catwalk zijn bij de toegangsprijs tot het pretpark inbegrepen.

 Bezoek www.julianatoren.nl

Halloween
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.