1

Op vakantie met Dirk Scheele (2+)


-advertentiepositie-



Op vakantie met Dirk Scheele (2+)

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dirk Scheele neemt de kinderen weer enthousiast mee naar iets bijzonders, dit keer naar een echt zonnig vakantie popconcert! De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze echt dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten.

Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie 'Op Stap met Dirk Scheele' die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Maar natuurlijk zal 'het insmeerlied' wat hij geschreven heeft voor de campagne veilig zonnen van het KWF ook niet ontbreken. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen zelfs een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor iedereen, jong en oud, weer 'met Dirk uit je dak!'

Dirk Scheele
Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft ook al een groot aantal cd’s en dvd’s voor kinderen uitgebracht en hij ontving voor De Liedjesspeeltuin een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. Dirk Scheele bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met shows als Vroem Vroem, Huis, tuin en keukenliedjes, Dikkie Dik limonade met prik, Ik woon in een huis en Dikkie Dik en zijn vriendjes en heeft naast zijn succesvolle theatertour een populair YouTube-kanaal met meer dan 1,5 miljoen views per maand.

Leeftijd: 2 t/m 7 jaar
Duur: 60 minuten
Spel, liedjes, teksten: Dirk Scheele

 Bezoek riqq-rheden.nl

Op vakantie met Dirk Scheele (2+)
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.