Rotterdams Open Doek Filmfestival


-advertentiepositie-



Rotterdams Open Doek Filmfestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na een geslaagde eerste festivaleditie is het Rotterdams Open Doek Filmfestival terug op 19, 20 en 21 mei 2017!

Drie dagen korte films met niet eerder vertoonde parels uit de Rotterdamse filmwereld, seminars en speeddates met professionals en Big Guests Deluxe in dé live talkshow.

Rotterdams Open Doek is dé plek voor de korte film en vertoont elke maand shorts van talentvolle filmmakers. Het festival start op vrijdag met een zinderende seizoensfinale ter afsluiting van het seizoen 2016/2017. Op zaterdag en zondag zijn er premièrefilms, seminars, speeddates en Big Guests Deluxe.

SEIZOENSFINALE
De beste korte films van het afgelopen seizoen worden vertoond. Het publiek beslist. Het niveau ligt hoog. Wie gaat er met de prijs naar huis?

PREMIÈRES
Een ode aan de korte film met tientallen niet eerder vertoonde parels uit de Rotterdamse filmwereld. Een feestje voor de filmmaker en filmliefhebber!

SEMINARS EN SPEEDDATES
Nieuwe mensen ontmoeten, ideeën delen en kennis vergaren voor het maken en vertonen van je film. Laat je inspireren door de verschillende sprekers en elkaar.

BIG GUESTS DELUXE
Grote namen uit de filmwereld. Het succesverhaal, maar ook een kritische noot. Gepresenteerd door vaste presentator en filmmaker Vincent Boy Kars die het publiek en de special guests met elkaar verbindt.

SPECIALS
Vlogs zijn een interessant videofenomeen. OPEN ROTTERDAM duikt in de vlogcultuur en neemt je mee. Speciaal voor het festival is er een internationale selectie van het 48 Hour Film Project.

TALKSHOWS
Inspirerende gasten met als tafelheer niemand minder dan Hans Groenendijk, de vader van het 48 Hour Film Project in Rotterdam. Het publiek luistert en praat mee.

MUZIEK
Een openingsfeest en elke avond een dj om de dag passend af te sluiten. Met o.a. Prins Escort, DJ Thelonious & Joe Manish.

 Bezoek www.rotterdamsopendoek.nl

Rotterdams Open Doek Filmfestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.