Wildlife Photographer of the Year


-advertentiepositie-



Wildlife Photographer of the Year

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Onderdeel van het programma is de fototentoonstelling Wildlife Photographer of the Year. 's Werelds beste natuurfoto's van het afgelopen jaar zijn te bewonderen, geselecteerd uit 50.000 inzendingen. Kijk onder meer een gouden langoer in de ogen, waan je onder water tussen zeekatten en ontdek niet alleen de schoonheid van de natuur, maar leer ook het verhaal achter de foto's kennen.

Deze jaarlijkse tentoonstelling wordt al meer dan 50 jaar samengesteld door het Natural History Museum in Londen samen met BBC Wildlife Magazine en is voor het tweede jaar, uniek in Nederland, bij Naturalis te zien.

Wildlife Photographer of the Year is geïntegreerd in het zomerprogramma van Op Expeditie met Naturalis en biedt het vertrekpunt van de bezoekers. Aan de hand van kijkopdrachten worden bezoekers door de fototentoonstelling geleid. Voor fotografieliefhebbers die enkel Wildlife Photographer of the Year willen bekijken is dat uiteraard ook mogelijk. Deze zomer is Naturalis iedere donderdagavond langer open. Er zijn dan geen familieactiviteiten. Dat biedt volwassenen de gelegenheid om in alle rust te genieten van de prachtige natuurfoto's. De actuele tijden zijn te vinden op www.naturalis.nl.

Naturalis is op dit moment volop bezig met de verbouwing van het museum. Daarom zijn wij enkel geopend in het Pesthuis, ons entreegebouw. Op expeditie met Naturalis en Wildlife Photographer of the Year zijn te zien tot en met 10 september.

 Bezoek www.naturalis.nl

Wildlife Photographer of the Year
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.