1

Open Monumentendag op landgoed Terworm




Open Monumentendag op landgoed Terworm

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Open Monumentendag op landgoed Terworm

zondag 10 sep 2017 - 10:00 uur

Boeren, Burgers en Buitenlui op Terworm

Op zondag 10 september is het Open Monumentendag. Het thema dit jaar is Boeren, Burgers en Buitenlui. Op landgoed Terworm zijn ze er allemaal! Van 10 tot17 uur ben je van harte welkom in de Oranjerie om van alles te weten te komen over de historie van het kasteel, de restauratieplannen van hoeve den Driesch, de toekomstvisie van het natuur –en recreatiegebied Terworm en het biologisch agrarisch beheer van de akkers. Medewerkers van IVN Voerendaal, van der Valk, Natuurmonumenten en agrariër Felix Huntjens geven tekst en uitleg en uiteraard kunt u ook bij hun voor vragen terecht. De nieuwe natuur-en recreatievisie van Natuurmonumenten is die dag gratis verkrijgbaar.

Koffie drinken in Auberge of op het terras

Speciaal vandaag  kun je koffie drinken in de Auberge en op het terras van het kasteel. Een mooie pauzeplek tijdens Open Monumentendag.

Kom te voet of met de fiets

Landgoed Terworm is goed bereikbaar met de fiets. Gemeente Voerendaal heeft deze dag een fietsroute langs monumenten in Voerendaal uitgezet en doet ook landgoed Terworm aan. De folder is gratis verkrijgbaar in de Oranjerie.

Adres: Terworm 5, Heerlen.

Terworm

Terworm, Kasteel Terworm


  

Prijzen

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Open Monumentendag op landgoed Terworm
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.