1

Excellent Woonbeurs in Ahoy




Excellent Woonbeurs in Ahoy

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens het vier dagen durende high end event kunt u volop genieten van het ruime aanbod van wonen & lifestyle, daarnaast zijn er op alle beursdagen twee modeshows en kunt u op verschillende plekken genieten van gastronomische lekkernijen.

De EXCELLENT woonbeurs wordt op donderdagavond geopend met live muziek, entertainment en een tweetal fashion shows van Salonè della Moda. U waant zich in een compleet andere woonwereld. Het hoogtepunt van deze avond is het optreden van een SPECIAL GUEST!

Vrijdag vindt de BUSINESSday plaats en zendt BusinessNieuwsRadio live uit vanaf de beursvloer. Informatief entertainment met spraakmakende gasten. Een dag om te netwerken op een zeer bijzondere locatie en op een hoog niveau met vooraanstaande architecten en andere luxe spelers uit de woonbranche. Er worden ook een aantal exclusieve Fashion shows georganiseerd van Salonè della Moda. Uiteraard kunt u ook dan weer op diverse locaties genieten van de diverse hapjes & drankjes.

Op zaterdag gaan de deuren om twaalf uur open en kunt u in de middag genieten van een aantal exclusieve Fashion shows. Gedurende de hele dag kunt u de stands met artikelen zoals kunst en sieraden, luxe auto's, de spraakmakende designwoningen en tuinen bezoeken en onder het genot van een hapje en een drankje de Fashion shows bekijken.
Op deze laatste beursdag kunt u al vanaf 12 uur in de ochtend een bezoek brengen aan de EXCELLENT woonbeurs en worden in de middag de laatste exclusieve Fashion shows van dit event gehouden.

Op de laatste beursdag kunt u al vanaf 12 uur in de ochtend een bezoek brengen aan de EXCELLENT woonbeurs en worden in de middag de laatste exclusieve Fashion shows van dit event gehouden.

 Bezoek www.excellentbeurs.nl

Excellent Woonbeurs in Ahoy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.