Buitenfair Spirit of Winter

Buitenfair Spirit of Winter

In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met “fashion musthaves”, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…
Schuif aan bij een kooksessie van onze chef- kok in de Hofkeuken of luister naar het verhaal van de vakman en zijn passie. Geniet op het verwarmde buitenterras van het Hofcafé van een heerlijk warm drankje terwijl je naar live muziek luistert of ga lekker lunchen met 100% home made heerlijkheden op ons vernieuwde ‘Foodcourt’.

De deelnemers
Veel (150) én leuke deelnemers zijn er dit jaar op Spirit of Winter. Bijzondere merken en producten die je in de grote winkelstraten niet meer ziet.

Hof Keuken
Heb je altijd al eens van je eigen keuken een ‘sterrenrestaurant’ willen maken? Onze chef- koks zorgen ervoor dat je deze feestdagen de sterren van de hemel kookt! Elke dag geven zij in de Hofkeuken live kookdemonstraties. De mooiste en lekkerste gerechten worden er bereid en jij kan er met je neus bovenop staan! Kijk de kunst af van de chef en leer hoe je zelf deze restaurantwaardige gerechten snel en gemakkelijk thuis kunt maken. En je ziet en ruikt deze heerlijke gerechten niet alleen, je mag ze uiteraard ook proeven.

Hof Café
Omringd door gezelligheid van standhouders, een kampvuurtje op het buitenterras en een heerlijk warm drankje? Dat kan allemaal bij het Hof Café! Zoek een lekker plekje uit en laat je extra verwarmen door de klanken van Sunniva en haar gitarist. Met het paleis op de achtergrond waan jij je in jouw eigen wintersprookje.

Buitenfair Spirit of Winter

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.