Culturele Zondag - Alles Kids




Culturele Zondag - Alles Kids

» Let op: deze activiteit is voorbij «

De herfstvakantie gaat in Utrecht vrolijk van start met de tweede editie van de Culturele Zondag Alles Kids. Een avontuurlijke zondag met een programma voor kinderen van 1 t/m 12 jaar, maar ook ouders en grootouders hoeven zich niet te vervelen met een uitgebreid aanbod van muziek, theater, dans, literatuur en wetenschap.

Kinderboekenschrijver Lucas Keijning gaat proberen het wereldrecord grootste scheetkussen te verbreken, Sonnenborgh – museum & sterrenwacht presenteert samen met Het Filiaal theatermakers en sterrendeskundige Govert Schilling de Mars Experience, Hoog Catharijne is het decor voor een speurtocht langs levende standbeelden en in het Museumkwartier kunnen kinderen op avontuur in de Stadssafari.

Alles Kids is ook de laatste dag van de Kinderboekenweek 2017 met als thema Griezelen. De Bibliotheek Utrecht organiseert daarom op zaterdagavond 14 oktober een Griezelgala. Ook op de zondag valt er genoeg te griezelen met onder meer een workshop griezelgedichten schrijven in de Domkerk, een spannende tocht door Museum Catharijneconvent en in de Winkel van Sinkel kan een eigen griezeltune gemaakt worden onder begeleiding van student Muziekwetenschappen (Universiteit Utrecht) Benson Walch.

Bekijk voor het gehele programma de website van Culturele Zondagen.

 Bezoek www.culturelezondagen.nl

Culturele Zondag - Alles Kids
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.