Fiets en Wandelbeurs

Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs is de leukste beurs voor actieve mensen. Ontmoet 40.000 fietsers en wandelaars, leer alles over de nieuwste snufjes op het gebied van fietsen, ontdek nieuwe wandelroutes en test een nieuwe fiets op het parcours. Ook voor outdoorliefhebbers is de beurs een walhalla: buitensportwinkels presenteren er hun nieuwe collecties. En natuurlijk is er nog het lezing- en workshopprogramma met heel veel presentaties!

De Fiets en Wandelbeurs breidt uit van twee naar drie dagen én presenteert in Jaarbeurs Utrecht een breder inhoudelijk programma dan ooit. Themaland is Zwitserland.

Voor het eerst kunnen bezoekers – naast zaterdag en zondag – al op vrijdag terecht bij exposanten, tussen 12.00 en 17.00 uur. Méér gelegenheid dus om de nieuwste modellen fietsen of e-bikes te testen, wandelschoenen uit te proberen, bestemmingen te ontdekken of lezingen te volgen.

Zwitserland staat als themaland in de schijnwerpers. Niet alleen is er een Zwitserlandzaal met lezingen, ook presenteert het Alpenland de 'Grand Tour of Switzerland', een route waarbij je ook prijzen kunt winnen.

Ontdek en test de nieuwste fietsbolides in Hal 2, reis mee naar bestemmingen in het lezingenprogramma en vraag op de info-markten om advies!

Een ticket geeft tegelijkertijd gratis toegang tot E-bike Xperience, die tegelijkertijd plaatsvindt in Jaarbeurs.

Fiets en Wandelbeurs

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.