IJsvrij Park Festival


-advertentiepositie-



IJsvrij Park Festival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van 8 december tot en met 7 januari strijkt IJsvrij Park Festival neer in Het Park in Rotterdam, onder de Euromast. Vier weken lang elke dag schaatsen, eten en drinken en in het weekend een programma vol muziek, dans en theater. IJsvrij is een romantisch en intiem festival vol lichtjes en vuurkorven en wordt komende winter de ontmoetingsplek voor vrienden, buren en familie.
Van silent disco schaatsen en een zondagmiddagprogramma door BIRD tot a balladeer en een enorm kinderkoor; IJsvrij zet de Rotterdamse winter op zijn kop.
Tijdens het openingsweekend wordt op vrijdagavond 8 december uitgepakt met een enorm kinderkoor van de Zangexpress en muziek van Convoi Exeptional. Op zaterdag 9 december is er een muziekspeeltuin en de blaf cursus Woef Mee van de acteurs van Theater Rotterdam.
Zondag 10 december staat in het teken van soul, funk en jazz.
Daarnaast is er elke vrijdagavond een silent disco op ijs en zet Roffa Streetfood haar Oklahoma Smoker aan voor een winterse bbq. De zaterdag is voor families met een smaakpark met zoetigheid voor kinderen, een mini bieb en muziek & theater van Hakim, Trio LuLu Swing, de Flamingos en a balladeer. Zondag programmeert BIRD soul, funk en jazz. Het wordt afgemaakt met proeverijen van gluhwein.

 Bezoek ijsvrij.nl

IJsvrij Park Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.