1

Levende kerststal op de Onlanderij




Levende kerststal op de Onlanderij

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Levende kerststal op de Onlanderij

vrijdag 15 dec 2017 - 10:00 uur

Kom in de kerstsfeer
De stal bij De Onlanderij ademt een gezellige kerstsfeer uit. Binnen ontvouwt zich een ouderwets kersttafereel met het kindje in de kribbe. Schapen, koeien en geiten verwelkomen je met hun eigen geluid, terwijl ze tevreden in het stro staan. Voor kinderen organiseert Natuurmonumenten extra activiteiten tijdens de kerstperiode.

Kerst met boswachter Bart
Boswachter Bart heeft een bijzondere speurtocht uitgezet in en rondom De Onlanderij. Bij een aantal opdrachten (o.a. vogels spotten, hutten bouwen en dieren zoeken!) kan je een stempel verdienen. Heb je alle vijf stempels behaald? Lever dan je formulier in in de schatkist die in de schuur van boswachter Bart staat. De boswachter trekt aan het einde van de kerstperiode uit de juiste inzendingen tien prijswinnaars.

Horeca Onlanderij
De horeca op De Onlanderij is gedurende deze kerstperiode zoals gewoonlijk geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 uur. Daarnaast zijn gasten ook welkom op beide kerstdagen en oudjaarsdag van 10.00 - 17.00 uur. 

Toegang
Zowel OERRR- als volwassen leden van Natuurmonumenten hebben gratis toegang tot de kerstmarkt en de levende kerststal. Niet leden betalen €2,- per persoon als toegansprijs.  Wil je je ter plekke aanmelden? Dit kan! Direct gratis toegang plus een leuk welkomstcadeau.

Routebeschrijving
De Onlanderij is gelegen aan de Madijk 1 te Eelderwolde. Navigeren naar Borchsingel 39, Eelderwolde. Parkeren kan bij het Borchkwartier, is deze vol dan kunt u parkeren bij de Hoornse Plas. Tijdens de kerstmarkt is het alleen mogelijk voor mindervaliden om te parkeren op de parkeerplaats van de Onlanderij.

De Onlanden

De Onlanden, De Onlanderij

Madijk 1
9766 TZ  Eelderwolde

Prijzen

Kind van OERRR €0,00Kind t/m 12 niet lid €2,00Lid €0,00Niet lid €2,00

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl