Warm Welkom | Winterse wandeling voor volwassenen

zondag 07 jan 2018 - 10:00 uur


Kom op zondag 7 januari naar de Kaapse Bossen bij Doorn en proost samen met de boswachters op een mooi, nieuw natuurjaar! Warm je bij een houtvuurtje op met een kop erwtensoep en ontmoet de boswachters van de Kaapse Bossen. Grijp deze speciale gelegenheid om je vragen te stellen aan de boswachter. Of beter nog: ga eerst mee met de winterse wandeling. 


Winterse wandeling voor volwassenen


Met de winterse wandeling voor volwassenen stappen we stevig door de Kaapse Bossen. Zie jij door de bomen het winterbos nog? De groene naalden van de douglasspar zorgen nog voor wat kleur in het bos. Ruik de frisse geur van deze naaldboom en ervaar de helderheid van de lucht.


Handig om te weten  • De wandeling met de boswachter begint en eindigt groene entree Kaapse Bossen aan de Maarsbergseweg in Doorn en is in totaal zo’n 5 kilometer lang.

  • Draag stevige (wandel)schoenen en kleed je lekker warm aan.

  • Na de wandeling staat een kop hartverwarmende erwtensoep voor je klaar. Kinderen kunnen helpen hout sprokkelen en zagen om het vuurtje te laten branden. Of maken een heksenbezem van de gevonden takken.


Aanmelden en kosten  • Winterse wandeling
    Voor de wandeling met de boswachter koop je hier van tevoren online tickets. Alle wandelingen vertrekken om 10:00 uur vanaf de groene entree Kaapse Bossen aan de Maarsbergseweg in Doorn. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

  • Erwtensoep bij het vuur
    De erwtensoep en activiteiten rondom het vuur zijn gratis. Aanmelden is niet nodig. We zijn er van 12:00 uur tot 15:00 uur. 


Wandelroutes


Liever zelfstandig op pad?  In de Kaapse bossen zijn prachtige wandelroutes uitgezet van verschillende lengtes. Download de wandelroute met routekaartje via onze website. Of gebruik de gratis route app van Natuurmonumenten en volg de route met je smartphone.


Kaapse Bossen


Kaapse Bossen, parkeerplaats Groene Entree Kaapse Bossen


Maarsbergseweg 1

3941 MJ  Doorn


Prijzen


Lid €5,00Niet lid €8,00Kind t/m 12 lid €4,00Kind t/m 12 niet lid €7,00Nog 13 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

Warm Welkom | Winterse wandeling voor volwassenen

| Foto gedeeld door / afkomstig van Natuurmonumenten.