Antiek- brocante markt Venlo


-advertentiepositie-



Antiek- brocante markt Venlo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Van april t/m november organiseert TheJo’s Tijdloos elke laatste (koop)zondag van de maand, tussen 11.00 uur en 17.00 uur, een antiek- en brocante markt op het Flujasplein in Venlo. Dat is het mooie gerestaureerde plein voor C&A. Het ligt aan het begin van de winkelstraat ‘De Vleesstraat’ en op steenworpafstand van winkelcentrum

‘De Maasboulevard’.

Venlo, de stad aan de Maas met een oud centrum, ligt in het grensgebied van Noord Limburg. Daarom trekt Venlo wekelijks veel Duits winkelpubliek. Bij uitstek geschikt voor een mooie antiek- en brocante markt.

Na een succesvol eerste brocante jaar in 2017, gaat TheJo’s Tijdloos in 2018 weer gezellig verder met het organiseren van de antiek- brocante markt in Venlo.



Er is plaats voor een kleine 40 kramen, waardoor deze markt een gezellig en intiem karakter zal krijgen. Brocanteurs uit Limburg, maar ook van ver daar buiten, bieden een diversiteit aan brocante, antiek, industrieel en vintage aan.

Het publiek geniet niet alleen van een steeds wisselend aanbod, maar ook een van hoge kwaliteit brocante. Hier word ook op toegezien door de organisatie. Brocante en vintage, een stijl die helemaal past in de huidige woontrend. Items met een verhaal, items met een sleetse en doorleefde patinalaag, waarvan het verhaal er achter nog te lezen is. Items waarvan je er zeker enkele van in je interieur wil hebben voor de persoonlijke touch. Items die uniek zijn. Items die niet van de lopende band afglijden en die je buurman ook in huis heeft staan! Items die al vele generaties mee zijn gegaan en waarvan de volgende generatie ook nog kan genieten. De brocanteurs gaan er voor dag en dauw voor op pad naar Frankrijk, België, Engeland en Oostbloklanden en vinden daar dan juist die pareltjes die ze dan meenemen naar de brocante markt in Venlo!




De entree is gratis!


Voor de gasten is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en voor een verkoelende versnapering strijkt u neer bij de horecagelegenheid De Baek tegenover de markt.

Verder heeft de winkelstad Venlo natuurlijk nog veel meer te bieden. Als u via de oude Maasbrug Venlo binnenrijdt zullen de wachters van Tajiri u al verwelkomen. Venlo heeft een historische binnenstad en een bezoekje aan de musea Bommel van Dam en het Limburgs museum zijn zeer zeker de moeite waard.

Kortom, zoekt u een gezellig zondags uitje? En bent u nog op zoek naar dat ene unieke item met een verhaal? Kom dan lekker struinen bij de antiek- en brocante markt in Venlo!

 Bezoek thejostijdloos.nl

Antiek- brocante markt Venlo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.