1

Inleiding Botanisch tekenen




Inleiding Botanisch tekenen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maak kennis met botanisch tekenen tijdens deze workshop @UUBotu met Marloes Vreeburg op 21 juni. Tijdens deze workshop gegeven door Marloes Vreeburg-Vermeer in de Botanische Tuinen Utrecht maakt u kennis met botanisch tekenen, een manier van tekenen waarvoor goed kijken en precies werken essentieel is. We zullen het gehele proces doorlopen, van schetsen tot aquarelleren. Een dag is natuurlijk veel te kort om alle kneepjes van het vak te leren, maar tijdens deze workshop krijgt u wel een aantal tips en handvatten aangereikt om uzelf een idee te geven of u verdere cursussen van de Vereniging Botanisch Kunstenaars Nederland zou willen volgen. Heeft u al enige tekenervaring dan kunt u zich op basis van deze kennismaking in die richting gaan bekwamen.
Deze workshop wordt twee keer aangeboden, op 21 juni en 11 september van 10.00-16:30 uur. De kosten zijn 75,- inclusief toegang, koffie, thee en lunch en gebruik van teken- en schildermateriaal.
De cursus gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over de inhoud dan kunt u contact opnemen met Marloes Vreeburg via info@atelliervreeburg.nl.

 Bezoek www.uu.nl

Inleiding Botanisch tekenen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.