Botanische Tuinen Universiteit Utrecht


-advertentiepositie-Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

De Botanische Tuinen van Universiteit Utrecht zijn open vanaf het moment dat de eerste voorjaarsbloeiers de tuin opvrolijken, en sluiten aan het eind van de herfst als prachtige zaden, kleurige bessen en herfstbladeren zorgen voor een waardig afscheid van het tuinseizoen.

De tuinen, met een oppervlakte van ruim negen hectare, zijn aangelegd op en rondom het negentiende-eeuwse Fort Hoofddijk. Hier liggen de prachtige Rotstuin, de Evolutietuin, de (sub)tropische collecties in de Tropische Kassen, de Ontdektuin, een Bijenhotel en de Vogelhut. Naast de onderzoeks- en onderwijsfunctie van de tuinen, zijn ze ook open voor publiek. Er zijn regelmatig speciale activiteiten - onder meer voor kinderen - en iedereen kan er op afspraak een rondleiding krijgen. De speciale activiteiten zijn aangegeven op de agenda van de website.

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.uu.nl

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.