Beoordelingen Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

fotos gemaakt 40jarig huwelijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1-05 -2013

Datum beoordeling: 2 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

geweldige morgen gehad met veel mooie fotos gemaakt met kinderen en kleinkinderen komen zeker nog een keer terug als alles in bloei staat

Beoordeling gegeven door pppijl.

Verrassend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 april 2012

Datum beoordeling: 13 april 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Prachtige tuin en op het terras is het goed toeven met zo'n heerlijke kom linzensoep. De koffie was trouwens ook erg lekker.

Beoordeling gegeven door Grootje.

leerzaam
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: augustus 2011

Datum beoordeling: 17 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De tuinen krijgen van mij absoluut een 8, toch ging ik er niet met een tevreden gevoel weg. De gastvrouwen op leeftijd bij de balie waren aanvankelijk erg aardig maar toen ik tegen half vijf (vanwege de schoonheid van de tuinen totaal de tijd uit het oog verloren) nog even mijn dochter naar het toilet wilde laten gaan bleken ze niet zo aardig meer, ik heb de dames zien veranderen in nijdige, chagerijnige en gastonvriendelijke vrouwen. Ik denk niet dat er zó moet worden omgegaan met de gasten. Mijn dochter is vanaf nu bang voor ze en ik weet niet of ik nog wel eens terugga.:-(

Beoordeling gegeven door Kaatje.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10 juni 2008

Datum beoordeling: 12 juli 2008

wij zijn naar Arboretum het Fort in Utrecht geweest, een onvergetelijke ervaring voor maar 5 euro entree p.p. Een mooi aangelegde tuin, een rotstuin, een heemtuin, kortom teveel om in één keer te bekijken!

Beoordeling gegeven door Mieke Goossens.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

erg mooi

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: elke week, 14 - 2 - 2008

Datum beoordeling: 26 februari 2008

Ik ga regelmatig even een 'frisse neus' halen in de botanische tuin van de Universiteit Utrecht. Het is zo mooi om de wisseling van de seizoenen in deze botanische tuin te zien, dat verveelt nooit!

Beoordeling gegeven door Bregina Omvlee.