woensdag 28 feb 2018 - 13:30 uur


Er zijn dieren die een winterslaap houden en vogels die naar het zuiden vertrekken. Dan merken ze weinig van de kou. Maar de vogels die hier blijven, moeten extra hun best doen om hun eten bij elkaar te scharrelen. Terwijl ze juist door de kou extra energie nodig hebben. Help jij de vogels de winter door? 


Snacks voor vogels


Tijdens de Vette Vogel Dag maak je samen met onze boswachters heerlijke vogelsnacks. We leren je hoe je zelf vetbollen en pindaslingers maakt en hoe je een dennenappel omtovert in een snackbar.


Vuurtje


Als je al dat lekkers hebt gemaakt voor de vogels heb je zelf ook wel wat verdiend. Boven een vuurtje rooster je je eigen marshmellow. Dat wordt smullen!


Praktische informatie


De Vette Vogel middag vindt plaats op Hoeve Wielrevelt op landgoed Haarzuilens.
De activiteit is geschikt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.
Ouders/begeleiders mogen gratis naar binnen en hoeven geen kaartje te kopen.


 OERRR actie


Een stap buiten de deur, is een stap in OERRR. OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten dat alle kinderen van 0 tot 12 jaar zelf de natuur laat ontdekken. Natuurmonumenten wil kinderen en hun ouders stimuleren om vaker naar buiten te gaan. Lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Daar worden kinderen blij van.  Meld je tijdens de de Vette Vogelmiddag aan voor OERRR en ontvang een vogelhuisje om zelf in elkaar te timmeren!


Landgoed Haarzuilens


Haarzuilens, Hoeve Wielrevelt


Thematerweg 10c

3455 SN  Haarzuilens (Vleuten-De Meern)


Prijzen


Kind t/m 12 niet lid €6,00Kind van OERRR €4,00Nog 35 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

OERRR Vette Vogelmiddag op Hoeve Wielrevelt

Foto gedeeld door / afkomstig van Natuurmonumenten.