1

Art Dolls Expo


-advertentiepositie-



Art Dolls Expo

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 14 en 15 april 2018 vindt de internationale Art Dolls Expo plaats in Studio Dansmakers op het voormalige Storkterrein in Amsterdam Noord. Meer dan 30 kunstenaars uit onder meer Rusland, Oekraïne, Letland en Nederland laten in dit weekend nieuw werk zien. Onder de kunstenaars zijn onder andere Michael Zaykov uit Rusland en de Nederlandse Tine Kamerbeek.

Thema van de Art & Dolls Expo 2018 is Make A Wish. De kunstenaars en organisatie willen met deze expositie ook aandacht vragen voor zieke kinderen in Nederland en in Oost-Europa. De inkomsten van de expositie gaan dan ook in zijn geheel naar het goed doel Make-a-Wish Nederland, die wensen vervult van kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte.

Speciaal voor Make-a-Wish heeft Elena Timkaeva een art doll gemaakt van prinses Amalia. Deze Amaliapop wordt geveild op Catawiki en de opbrengst gaat naar Make-a-Wish. De Amaliapop wordt op zaterdag 14 april om 12.30 uur feestelijk onthuld door de achttienjarige tweelingzussen Mylène en Rosanne Waalewijn die inn 2013 het Junior Songfestival wonnen. Momenteel staan de zusjes in Tina de musical, waarmee ze genomineerd zijn als ‘aanstormend talent’ bij de musical awards.

 Bezoek adi.amsterdam

Art Dolls Expo
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.