Falun Dafa is een oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt. OPGELET ! Tijdens de zomermaanden (van mei t.e.m. september) wordt de oefenplaats tijdelijk verplaatst naar Domein Bokrijk. Iedereen is welkom om mee te doen!

Voor meer info: http://nl.falundafa.org/

Contactpersoon: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/61.50.98

Falun Dafa (Qigong): Gratis Workshops

Foto: Karin Claes