Hobby

Hobby - vind hobby in...

Hobby (67)

Gezellige en creatieve workshops bij Kreactief

harderwijk, Gelderland  -  Daal de trap af naar het atelier van Kreactief, te vinden in een 600 jaar oud pand in Harderwijk. Workshops mozaïek of bonbons maken, knutselen tijdens een kinderfeestje of servies beschilderen met een creatieve vrijgezel.

geopend op afspraak of bel +31 (0)654 631 208 

Longboarden en kinderfeestjes vieren

rotterdam, Zuid-Holland  -  Sneakers aan en op naar Ouiji Boards! In een uur leer je de basis van het longboarden. Volg een workshop met een groep vrienden of vier een sportief feestje. In je eentje een les volgen kan ook. Binnen no time cruise je als een pro over straat!

elke dag geopend 

Atelier P&P - workshop porselein beschilderen

veenendaal, Utrecht  -  Altijd al uit zelfversierd servies willen drinken? Ga met een groep of alleen porselein schilderen bij Atelier P&P in Amerongen! Mooie resultaten zijn snel bereikt.

elke dag geopend 

Stem en help ons winnen!

Dille & Kamille Haarlem

haarlem, Noord-Holland  -  In deze winkel van Dille & Kamille in Haarlem vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen. Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille. Geniet en laat je inspireren.

elke dag geopend 

De Papierderij

utrecht, Utrecht  -  Papier hier! Leer alles over papier en maak zelf papier bij De Papierderij in Utrecht. Ook leuk voor een kinderfeestje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 69 595 85 

Stadion De Adelaarshorst

deventer, Overijssel  -  Moedig Go Ahead Eagles aan in hun thuishaven De Adelaarshorst. Ook een rondleiding is mogelijk!

elke dag geopend 

Kaarsenmakerij Wilhelmus

eenrum, Groningen  -  Maak de mooiste en creatiefste kaarsen bij Kaarsenmakerij Wilhelmus. Klaar? Neem ze mee naar huis en geniet daar van het gezellige kaarslicht.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Dille & Kamille Deventer

deventer, Overijssel  -  Robuuste eenvoud is het handelsmerk van Dille & Kamille. In deze winkel in Deventer vind je spulletjes voor in huis, tuin en keuken, gemaakt van natuurlijke materialen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camille Antiek & Vintage

tholen, Zeeland  -  Liefhebber van antiek? Of toch die oude stoel? Welkom bij Camille Design in Tholen! Een uitgebreid aanbod meubilair in allerlei stijlen is hier te vinden.

open op zaterdag 

Samen creatief aan de slag met verf, mozaïek of porselein

barneveld, Gelderland  -  Creatief talent? Ook al heb je het niet, in Atelier Hupsakee krijgt iedereen zin om iets moois te maken. Samen met vriendinnen, familie en gezin maak je een mooi schilderij, een mozaïek. of een stoer graffiti-kunstwerk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6-47919435 

Handschoenenwinkel Huis Boon

antwerpen, Antwerpen  -  Huis Boon heeft handschoenen in alle soorten en maten. Bekijk de collectie van meer dan tienduizend paar!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Schmink Jam

arrangement SUSTEREN, LIMBURG - Schmink Jam is mensen in een met elkaar in contact brengen die het leuk vinden om te schminken en nog wat vraagjes hebben.

Win 2 kaartjes voor Kasteel de Haar

prijsvraag Waan jezelf even in een andere wereld bij het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland! Het middeleeuwse Kasteel de Haar kenmerkt zich door de pracht en praal, rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuilgaan. Achter elke deur, elk...

UITagenda hobby

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Hobby UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

woensdag

30 september 2020Antiek & Rommelmarkt in WaregemAntiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te Roeselarewoensdag 30 september 2020

donderdag

1 oktober 2020Antiek & Rommelmarkt in WaregemAntiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te Roeselaredonderdag 1 oktober 2020

vrijdag

2 oktober 2020Antiek & Rommelmarkt in WaregemAntiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te Roeselarevrijdag 2 oktober 2020

zaterdag

3 oktober 2020Antiek & Rommelmarkt in WaregemAntiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te Roeselarezaterdag 3 oktober 2020

zondag

4 oktober 2020Antiek & Rommelmarkt in WaregemAntiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te Roeselarezondag 4 oktober 2020

maandag

5 oktober 2020Antiek & Rommelmarkt te MerelbekeKofferbakverkoop Mega Carbootsale HorstAntiek & Rommelmarkt te Sint-NiklaasAntiek & Rommelmarkt te AffligemAntiek & Rommelmarkt te RoeselareAntiek & Rommelmarkt te Deinzemaandag 5 oktober 2020