Ouiji Boards


-advertentiepositie-Longboarden en kinderfeestjes vieren

Verstand op nul, blik op oneindig en een longboard onder je voeten. Zweef over asfalt, oefen trucjes op het gras en geniet van het vrije gevoel dat je van longboarden krijgt. Iedereen kan het leren! Bij Ouiji Boards in Rotterdam heb je de basics binnen een uurtje onder de knie.

Leer longboarden

Jochem en Kirsten van Ouiji Boards staan te popelen om je persoonlijk de fijne kneepjes van de sport te leren. Volg een paar lessen of een workshop om in korte tijd de basis van longboarden te leren, of ga longboarden op je feestje! Voor alle activiteiten geldt een maximum van twintig personen, maar je kunt natuurlijk ook in je eentje lessen volgen.

Fit en vet kinderfeestje

Met minimaal vijf kinderen kun je al je verjaardagsfeestje bij Ouiji Boards vieren! Leer wat longboarden is, waar het vandaan komt en ga daarna met z'n allen rijden. Wie is een natuurtalent? Leer toffe trucjes op het gras, daag elkaar uit voor een wedstrijdje en doe een leuke quiz aan het einde. Iedereen wint een kleinigheidje en de jarige job of jet krijgt nog een extra cadeautje.

Doe een workshop

Zin in een originele activiteit met het team, de klas of collega's? Volg een workshop bij Ouiji Boards en ontdek je longboardtalent! In anderhalf uur maak je kennis met de basistechnieken. Ouiji Boards denkt mee over een perfecte locatie voor het longboarden. Neem contact op om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Ouiji Boards in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek ouijiboards.nl

Foto: Ouiji Boards
Foto: Ouiji Boards
Foto: Ouiji Boards
Foto: Ouiji Boards