Nederlands Bierproeffestival


-advertentiepositie-



Nederlands Bierproeffestival

» Let op: deze activiteit is voorbij «

7e editie van de Week van het Nederlandse Bier - 24 mei t/m 3 juni 2018

Alle partijen in de biersector wHet Nederlands Bierproeffestival is het openingsevenement van de Week van het Nederlandse Bier. De 7e editie van Nederlands Bierproeffestival zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 mei in de Grote Kerk te Den Haag.

Openingstijden
Donderdag 24 mei van 18:00 - 22:00 uur
Vrijdag 25 mei van 16:00 - 22:00 uur
Zaterdagmiddag 26 mei van 13:00 - 17:00 uur
Zaterdagavond 26 mei van 18:00 - 22:00 uur


Minimum leeftijd:
Het Nederlands Bierproeffestival is alleen toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Ook baby’s en kleine kinderen in kinderwagens en/of draagzakken worden niet toegelaten.

Tickets:
Op deze website kun je je tickets online bestellen. Met je entreeticket krijg je toegang tot het festivalterrein op de dag van keuze. Je ontvangt bij entree een proefglas en een festivalboekje met uitgebreide informatie over bierstijlen en de biermerken die je kunt proeven. Kosten per ticket zijn €12,50 voor de donderdag en zaterdag, en een ticket voor de vrijdag kost €15,00. Iedereen boven de 18 jaar is van harte welkom!


Festivalmunten
Met een festivalmunt (€ 2,50) kun je een biertje naar keuze bestellen bij een van de brouwerijen. In sommige gevallen vraagt een brouwer meer munten voor een speciaalbier. Verder kun je met de festivalmunten ook eten, koffie, thee en frisdrank bestellen bij diverse foodstands.
Vooraf kun je via de ticketshop op deze website festivalmunten aanschaffen, ook zijn munten te koop (alleen met pin!) op het festivalterrein.


Programma
Drie dagen lang presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren op het Nederlands Bierproeffestival. De Grote Kerk wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein. Op een deel van het kerkplein is er een terras met diverse foodtrucks. Tijdens het festival is er de mogelijkheid om met brouwmeesters in gesprek te gaan over hun bieren en het brouwproces.
Er worden diverse interessante masterclasses gegeven door deskundige bierkenners, waarin men o.a. meer kan leren over de diverse bierstijlen. Uiteraard kunnen bezoekers bij de verschillende foodstand ook genieten van mooie bier en foodcombinaties.erken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 24 mei tot en met 3 juni 2018.

24 t/m 26 mei 2018 Nederlands Bierproeffestival in Den Haag
1, 2 en 3 juni 2018 Nederlandse Brouwerijdagen
24 mei t/m 3 juni 2018 activiteiten door het het land

Week van het Nederlandse Bier
Alle partijen in de biersector werken samen om voor de Nederlandse bierconsument dé ‘Week van het Nederlandse Bier’ te organiseren die plaatsvindt van 24 mei tot en met 3 juni 2018.

 Bezoek weekvanhetnederlandsebier.nl

Nederlands Bierproeffestival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.