1

Binck Vakantieplan 2018




Binck Vakantieplan 2018

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Voor het 5e jaar op rij nodigt Lonneke van Leth Dans kinderen tussen de 4 en 10 jaar uit voor het Binck Vakantieplan in de Bink36. In de herfstvakantie kunnen kinderen een dag lang meedoen met verschillende actieve en stoere workshops: van sport tot kunst. Ook krijgen zij de voorstelling Assepoes te zien, door Lonneke van Leth in een modern jasje gestoken.

In deze editie van het Binck Vakantieplan werken alle workshops mee aan een project. De kinderen volgen een theater of dansles, schrijven een verhaal (of zelfs een toneelstuk!) of doen een work-out om in topconditie op het toneel te staan. Daarnaast staan ook een workshop graffiti spuiten, knutselen en een kinderyogales op het programma. Aan het einde van de dag zijn de ouders welkom om het eindresultaat van de inspanningen van hun kinderen die dag, te bekijken.

Alle kinderen tussen de 4 en 10 jaar zijn welkom bij het Binck Vakantieplan: van stoere prinsessen tot creatieve prinsen of super snelle muisjes! De groepen zijn bewust klein (max. 15 deelnemers) zodat er voldoende begeleiding op maat is voor alle deelnemers.

Deelname aan het Binck Vakantieplan kost €35 per dag. Er zijn beperkte plekken beschikbaar. Schrijf je kind snel in via Lonnekevanleth.nl

 Bezoek www.lonnekevanleth.nl

Binck Vakantieplan 2018
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.