Van 18 januari tot en met 30 september 2019 is de expositie ‘Connecting Time’ van de New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham te zien in het Moco Museum in Amsterdam. ‘Connecting Time’ is een retrospectieve expositie met werken van Arsham uit zijn gehele carrière waarin verschillende disciplines terugkomen: architectuur, design, beeldhouwkunst, film en fine art.

Bezoekers van de tentoonstelling wanen zich door verschillende ruimtes waar ze het gevoel krijgen zich in een alternatieve realiteit te bevinden. In de ruimtes komen Arshams fascinatie voor popcultuur, sport en de invloed van archeologie duidelijk tot uiting. Daarnaast is er de nooit eerder vertoonde interactieve Calcified Living Room, een woonkamer gevuld met mid-century design dat door de unieke vormgeving versteend lijkt.

Het Moco Museum is het eerste museum in Nederland dat werk van Daniel Arsham tentoonstelt. Sinds de opening van het Moco Museum in 2016, laat het museum iconische werken zien van bekende internationale kunstenaars. Naast de vaste MoCollection, is het museum bekend door de permanente expositie van Banksy.

Daniel Arsham in Moco Museum

Fotograaf: Moco Museum

Daniel Arsham in Moco Museum

Fotograaf: Moco Museum