Weissensee Schaatstoertocht bij Flevonice

Weissensee Schaatstoertocht bij Flevonice

Heerlijk toeren in de buitenlucht!

Tijdens de Weissensee schaatstoertochten bij Flevonice bepaal je zelf de afstand die je gaat schaatsen, maar wij dagen je uit om jouw grenzen op te zoeken!

Tot 12.00 uur zijn onze ijsbanen alleen voor de toertocht deelnemers gereserveerd. Er zijn hiertoe 2 deelnemerspakketten te verkrijgen, met of zonder koek en zopie. De Weissensee schaatstoertocht is - zoals jullie van ons mogen verwachten - weer geheel aangekleed met muziek & speaker, de Koek en Zopie en het ouderwetse stempelen. We lossen het startschot om 07.00 uur 's ochtends en de formele eindtijd is 18.00 uur, dus voldoende tijd om je (trainings) kilometers te maken.
Deelnamepakketten

Voor een deelname aan de schaatstoertocht maak je de keuze uit twee deelnemerspakketten. Hieronder kun je zien welke items je ontvangt bij welk pakket. Een deelnemerspakket is exclusief entreeticket voor de ijsbaan. Abonnementhouders en rittenkaarthouders zijn op vertoon van hun pas of kaart vrij van betaling van entree. Alle overige deelnemers kunnen vooraf online of ter plekke bij de kassa een entreebewijs én deelnemerspakket aanschaffen. De entreetickets Early Bird à € 11,50 (online of via kassa) zijn geldig voor een entree tot 10.00 uur. Na 10.00 uur kosten de entreetickets bij de kassa € 15,00 of online € 14,00. Starten kan tot 12.00 uur.

Weissensee Schaatstoertocht bij Flevonice

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.