Beleef afwisselende yogalessen in nauwe verbinding met de natuur bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Boek gelijk of meld je aan bij de

Volg de yogalessen in de buitenlucht van de Schoorlse Duinen en kom in contact met je lichaam. Schoorlse yogadocente en sportpsycholoog Julia Meijer combineert in de lessen lichamelijke activiteit, lichaamsbewustzijn en natuurbeleving. Een mooie combinatie om je extra goed te kunnen ontspannen en opladen. Bij goed weer is de les buiten, bij slecht weer in overleg met de groep (deels) in het buitencentrum.


Doel & focus


Doel van de lessen is om meer in contact te komen met je lichaam. De oefeningen helpen je lichaam soepel en krachtig te maken, en je vollediger te laten ademen. Aandacht ligt op een helder bewustzijn, en waar kan dat beter dan in de natuur.


De inhoud van de afwisselende lessen verschilt per les: van nek en schouders, rug, heupen en voeten tot de algehele houding en ademhaling. En natuurlijk komt ook de zintuiglijke beleving van de omgeving aan bod.


Luister naar je lichaam


Blijf tijdens de lessen trouw aan jezelf: niets hoeft. Liever geen blote voeten? Dan trek je je schoenen aan. En een yogahouding die niet goed voelt, kan meestal aangepast worden naar een vorm die wel bij je past. 


  • Prijs: € 12,50 per les. Actie: voor € 70 naar alle 7 lessen? Mail naar schoorlseduinen@staatsbosbeheer.nl

  • Niveau: 1/3, rustige yoga/ yin yoga

  • Neem een yogamat en eventueel een kussentje en/ of dekentje en water mee

  • Trek makkelijk zittende buitenkleding aan: laagjes, zodat je wat uit kunt trekken

  • Bij goed weer zijn de lessen buiten, bij slecht weer in een zaal in het buitencentrum (iom de groep bepaald) of een combinatie

  • Niet geschikt voor mindervaliden

  • Honden niet toegestaan