noord-holland

Noord Holland Natuurpark (19)

Blindentuin Alkmaar

ALKMAAR, NOORD-HOLLAND - De Blindentuin in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

elke dag geopend

gratis toegang

Puur Natuur Tuin

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

elke dag geopend

gratis toegang

Speelbos Banjerbossie

DIEMEN, NOORD-HOLLAND - Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

elke dag geopend

gratis toegang

Droogmakerij De Beemster

MIDDENBEEMSTER, NOORD-HOLLAND - De Beemster is een typisch Nederlands plaatje: de kaarsrechte verkaveling staat symbool voor het Nederlandse landschap. Terecht is dit stukje Holland dus geplaatst op de werelderfgoedlijst.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag

entree gratis

Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

'S-GRAVELAND, NOORD-HOLLAND - Het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Gravenland geeft een voorproefje van wat je buiten kunt vinden! Verken dit mooie natuurgebied en leer meer over het ontstaan door de tentoonstelling in het bezoekerscentrum.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

gratis toegang

Bezoek Agriport

MIDDENMEER, NOORD-HOLLAND - Stap binnen bij Bezoek Agriport en laat je verassen door de modernste kassen. Ontdek de geschiedenis van het bedrijf, bekijk een boeiende presentatie en leer hoe paprika's en snoeptomaatjes worden geteeld.

elke dag geopend

entree vanaf € 14,50

peuters gratis

Van de redactie

UITagenda