Creatieve workshops Winterschool DOAS Zwolle

In navolging van de Summerschool, gooit DOAS nu ook in de winter drie dagen lang haar deuren open voor creatieve workshops en open werkplaatsen. Zeven beroepskunstenaars en ambachtslieden hebben de handen ineen geslagen en bieden workshops om deze winter op kunstzinnige wijze af te sluiten. Je kan verschillende technieken leren en werken in verschillende ateliers onder professionele begeleiding. Dit alles voor aantrekkelijke prijzen en leuk voor jong en oud.

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 februari kan je hier terecht voor het volgen van diverse workshops op het gebied van zeefdruk, stempelkunst, grafische technieken, animatie, pop- up kunst, illustratie, beeldhouwkunst en meubel stofferen. Het is mogelijk om twee workshops op een dag te volgen of meerdere dagen deel te nemen. Tijdens de Winterschoolis er elke dag om 12.00 uur een heerlijke lunch te halen bij Soep & Smeersels.
Meer weten voordat je je aanmeld?
Op donderdagavond 21 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een Proeverij. Daar zullen de workshops worden gepresenteerd!

Creatieve workshops  Winterschool DOAS Zwolle

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.