Paasfair Sallandse Heuvelrug


-advertentiepositie-



Paasfair Sallandse Heuvelrug

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bezoek op 2de Paasdag Buitencentrum Sallandse Heuvelrug voor een leuke dag met het hele gezin. Er zijn demonstraties, workshops en natu

Kom op Tweede Paasdag genieten op de Paasfair bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, de plek om het buiten te proeven en beleven! Verschillende standhouders bieden hun producten aan, van sieraden, bloemen en tuinaccessoires tot outdoorproducten, lifestyle en proeverijen. Ook zijn er verschillende workshops te volgen. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zoals schminken en broodjes bakken. Een stukje van de omgeving ontdekken? Laat je dan een stukje rondrijden met de Heideslak! Kortom: een dag vol activiteiten voor jong en oud.

Bergsportdag

NKBV Regio Oost organiseert op de paasfair een bergsportdag met workshops, lezingen en demo's. Buiten is een klimrots gebouwd, waar de demo's plaatsvinden. Verder vind je verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie.
  • Wil je zeker zijn van een plek bij de lezingen en demo's? Meld je dan aan bij Edward Brama via edward.brama@gmail.com.
  • Bekijk het volledige programma op de website van NKVB Regio Oost
  • Gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • Honden mogen mee mits aangelijnd

 Bezoek www.staatsbosbeheer.nl

Paasfair Sallandse Heuvelrug
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.