De Regenboog - Black Cat Theatre

Vanaf 23 februari is Black Cat Theatre (Schakelstraat 2 Amsterdam-West) iedere woensdag, zaterdag en zondag geopend voor peuters, kleuters en hun ouders/verzorgers. Het gebouw bestaat uit een theaterzaal en een foyer met speelruimte.


Het dagelijks leven, vormt de inspiratie voor de diverse multidisciplinaire voorstellingen waarin (live) muziek altijd een belangrijke rol speelt. Door middel van beelden, muziek, licht, ritme, dans, beweging, sfeer, gebaren en mime wordt een beroep gedaan op de verbeeldingskracht van het publiek. Met onze voorstellingen laten we de kinderen de allermooiste wereld zien die er bestaat: die van hun eigen verbeelding. De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna wordt het publiek uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen, te dansen, te praten, te voelen en te luisteren.

De Regenboog: Een uitnodiging om te spelen met water en kleuren. Luister naar de geluiden en objecten en hoe ze met elkaar praten en hun verhalen vertellen…Deze bijna woordeloze voorstelling bestaat uit beelden, muziek, ritme en gebaren. Ervaar de schoonheid en wordt uitgenodigd in een land van gevoeligheid. Maak deel uit van een nieuwe realiteit, een andere dan de dagelijkse.

De Regenboog - Black Cat Theatre

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.