Vier Seizoenen - Black Cat Theatre

Een po√ętische voorstelling over buitengewone en magische dingen die zich in de natuur afspelen, tijdens de seizoenen. Dans, beelden en live muziek, vormen voor de peuters een introductie tot het ritme van de natuur, hoe ze veranderd, hoeveel kleuren en schaduwen ze heeft en hoe mooi ze kan zijn.
Concept en regie: Agnieszka Czekierda, Spel: Anne Katic, Muziek: Laura Lotti

Vanaf 23 februari is Black Cat Theatre (Schakelstraat 2 Amsterdam-West) iedere woensdag, zaterdag en zondag geopend voor peuters, kleuters en hun ouders/verzorgers. Het gebouw bestaat uit een theaterzaal en een foyer met speelruimte.


Het dagelijks leven, vormt de inspiratie voor de diverse multidisciplinaire voorstellingen waarin (live) muziek altijd een belangrijke rol speelt. Door middel van beelden, muziek, licht, ritme, dans, beweging, sfeer, gebaren en mime wordt een beroep gedaan op de verbeeldingskracht van het publiek. Met onze voorstellingen laten we de kinderen de allermooiste wereld zien die er bestaat: die van hun eigen verbeelding. De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en daarna wordt het publiek uitgenodigd op het toneel, om samen met de acteur(s)/muzikant te spelen, te dansen, te praten, te voelen en te luisteren.

Vier Seizoenen - Black Cat Theatre

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.