Wat betekent het om albinisme te hebben in Afrika? In delen van Afrika leven mensen met albinisme in angst, bang dat zij slachtoffer worden van de verschrikkelijke praktijken van zogenaamde 'Witch Doctors'. Benieuwd hoe dit zit? Kom dan naar de themadag ‘Albinisme in Afrika’ op zaterdag 30 maart 2019 in het Afrika Museum. Voor kinderen is er ook een programma. Kijk op de website voor meer informatie en vergeet je niet aan te melden!


Tijdens een gevarieerd programma van sprekers, verhalen en presentaties neemt u kennis van de situatie van mensen met albinisme in Afrika. Twee beklimmers van de Kilimanjaro vertellen over hun avontuur en schrijfster Jantina Boelaars presenteert haar kinderboek ‘Niet expres’ waar zij het leven met albinisme in Nederland en Afrika bij elkaar brengt. We sluiten de dag af met een workshop, waarna u vervolgens op eigen gelegenheid het Afrika Museum kunt bezoeken.


Meer informatie en aanmelden: https://www.oogvereniging.nl/groepsagenda/albinisme-in-afrika-themadag-voor-jong-en-oud/ Aanmelden kan tot 18 maart.

Albinisme in Afrika - themadag voor jong en oud

Fotograaf: