Zondag 2 juni aanstaande is het weer zover: voor de negende keer vindt op het plein rondom oefenlocatie The Jammer in Zoeterwoude het grote festival plaats waarbij de bands zich aan iedereen presenteren. Dat gaat weer een feestje worden!
Tien van de in totaal ongeveer 30 bands die wekelijks gebruik maken van de oefenruimtes aan de Europaweg, in de oksel van de oprit naar de A4, zijn van de partij. Ze spelen allemaal ongeveer een half uur om te laten zien en horen waar ze het afgelopen jaar zoal op hebben geoefend.
Over muzieksmaak valt natuurlijk niet te twisten, maar dat hoeft ook niet, want er is voor elk wat wils. Van heavy rock of jazz tot nice and easy country of blues, het wordt allemaal vanuit de muziektent over het publiek gegoten.
Het festival duurt van 14:00 tot 21:00 uur. De toegang is zoals altijd gratis, en er is volop parkeergelegenheid voor fiets en auto op het festivalterrein. Entree voor de auto via de oprit A4 Amsterdam, uitrit en alle andere toegang (fietsers en voetgangers) via de toegangsweg naast garage Versteegen aan de Europaweg. Alles is geregeld: de catering door Café de Meester, het geluid van F, EHBO door de plaatselijke vereniging, en als het weer een beetje meezit een buitenspeelplek voor de kleintjes met onder andere het springkussen van garage Versteegen. Kom dus gerust kijken… tot zondag 2 juni in Zoeterwoude!