Het Concert
Een uitzonderlijke kans om La Papillonne live te beleven, het eerste CD-album van Ars Phantasia dat eind 2018 uitkwam: De luisteraar interpreteert met eigen verbeelding een verhaal dat voortreffelijk verteld wordt door prachtige schilderijen en post-romantische piano stukken. Deze kleurrijke lagen van minimalistische en moderne muziek worden begeleid door fascinerende projecties van het charmante kunstwerk in Aziatische stijl, fijngevoelig ontworpen door de veelzijdige grafisch kunstenaar Lisk Feng. Het concert geeft een beeld van het totale album, welke tijdens en na het concert verkrijgbaar is.

La Papillonne
Het conceptuele debuut-cd-album van Ars Phantasia, voert u door een stiekem geschreven sprookje, ondergedompeld in de mystieke sfeer van het traditionele oude Japan. Het album brengt u een onvergetelijke dagtocht van ontdekkingen van een opgewekt jong meisje, genaamd La Papillonne. Deze kleine engel wordt plotseling wakker in een fantasiewereld, waar ze haar plaats en identiteit zal vinden, door spirituele ontmoetingen met haar platonische zielsverwant en uiteindelijk met zichzelf. Behalve de volgende epiloog, La Papillonne is wat er nog over was: een visueel gedicht op piano.

Ars Phantasia
Geboren halfweg Japan en Frankrijk, Ars Phantasia is waar muziek, poëzie en schilderkunst samenkomen in een conceptueel artistieke manier van kijken met internationaal befaamde artiesten en performers uit de hele wereld.