Smaakboulevard

Smaakboulevard

Food, muziek, kunst, cultuur en creativiteit op festival de Smaakboulevard!

Zondag 30 juni verandert van 13:00 tot 21:00 uur de mooiste oever van de Sloterplas recht tegenover Theater de Meervaart weer in hét culinaire feest van Nieuw-West, waar genieten, ontmoeten en beleven van de Amsterdamse diversiteit centraal staat. Onze line up, culinair en cultureel, is weer vernieuwd en verrijkt, met dit jaar allerlei wereldse gerechten, een lokale creatieve markt, een speciale Cultuurtent én een uitgebreid muzikaal programma. De Smaakboulevard zet in op lokale ondernemers, aandacht voor lokale smaken en lokale producten. En dat is interessant in een stadsdeel met meer dan 187 nationaliteiten en bijbehorende keukens. Toegang is zoals altijd gratis!

Streetfood
Net als afgelopen jaren staat de Smaakboulevard voor de culinaire diversiteit van Nederland en Nieuw-West in het bijzonder. Van heerlijke barbecue gerechten tot rijst maaltijden, van hapjes uit verre uithoeken van de wereld tot smakelijke hamburgers. De Smaakboulevard ondersteunt de lokale economie en biedt lokale smaakmakers graag het podium om zich aan een breed publiek te presenteren met al hun specialiteiten. Geïnteresseerd om mee te doen als ondernemer? Schrijf je dan in op www.smaakboulevard.nl via het inschrijfformulier.

Muziekprogramma
Zoals gebruikelijk bieden we weer een mooi muzikaal programma aan. De line-up houden we nog even geheim. Volg ons op Facebook en de website voor meer info.

Cultuurtent en kinderactiviteiten
Deze Smaakboulevard is er extra aandacht voor cultuur, waarbij de nadruk ligt op actief zelf meedoen. Uiteraard mag er ook gewoon geluisterd of gekeken worden. Gedurende de middag zijn in de speciale Cultuurtent kleine workshops in het maken van gedichten en het maken van verhalen. Daarnaast zijn er verrassende straattheater acts en kunnen mensen wensen voor elkaar achter laten. Net als voorgaande jaren hebben we ook voor de kinderen een creatief en sportief programma.

Lokale creatieve markt
Na het succes van de creatieve markt in 2018 doen we dit jaar wederom een beroep op alle creatievelingen in Amsterdam Nieuw-West. Iedereen die zelf sieraden, zeepjes, honing, jam, meubels, lampen, t-shirts, kaas, tafelkleden, cake maakt of kan schminken, masseren, henna zetten, kan al vanaf 15 euro een halve kraam huren! Deze smaakmakers bieden we graag het podium met hun creaties. Schrijf je via de website in om een plekje op de markt te bemachtigen.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en namen!

Smaakboulevard

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.