On the Roof - Jean-Paul Bourelly - Concert

On the Roof - Jean-Paul Bourelly - Concert

Voor het eerst in 10 jaar speelt meestergitarist Jean-Paul Bourelly in NL. Hij geeft twee exclusieve concerten in de serie On the Roof in Amsterdam-Noord.
Met zijn experimentele mix van Blues, Rock en Funk wordt de Amerikaan met Haitiaanse wortels door liefhebbers gezien als de rechtmatige fakkeldrager van het muzikaal erfgoed van Jimi Hendrix. Ook is hij te horen op tal van baanbrekende jazzplaten, waaronder 'Amandla' van Miles Davis. En hij komt niet alleen- in zijn project Kiss the Sky wordt hij vergezeld door drummer Kenny Martin (Defunkt) en bassist Daryl Taylor (The Wheater Girls).

On the Roof- Zomerconcerten met vergezicht
On the Roof, de concertserie met het mooiste uitzicht op Amsterdam, gaat zijn achtste seizoen in. Op tien zomeravonden tussen 1 juni en 7 september 2019 kunt u van een hoogwaardig en zeer divers programma genieten dat de grenzen van Jazz en Wereldmuziek verkent. En dat allemaal op een prachtig dakterras in een vergeten hoek van Amsterdam-Noord. Kijk voor het volledige programma en tickets op: www.on-the-roof.com

On the Roof - Jean-Paul Bourelly - Concert

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.