Concert

UNIEK CONCERT IN WITTE KERKJE CALLANTSOOG OP 11 AUGUSTUS A.S.

BODHI & TITUS Concert ‘IERS, SCHOTS en scheef ’

Op zondag 11 augustus a.s. geven zangduo BODHI & TITUS een concert in het sfeervolle Witte Kerkje van Callantsoog.

Veelzijdige muziek en mooie samenzang, zo kan de muziek van BODHI & TITUS het beste getypeerd worden. Van mooie ballads als ‘Fields of Athenry’ (Iers), ‘Caledonia’ (Schots) tot ‘Besame Mucho’ (Spaans) Een zeer ervaren zangduo met een gevarieerd repertoire. Van ingetogen ballads, donker als Guinness tot vrolijke songs.

Bodhi: Al vele jaren actief als vertolkster van o.a. Nederlands-, Engels- en Spaanstalige liedjes met Keltische invloeden. Bodhi, met haar mooie en kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar. Zij heeft vele jaren, naast veel solistenwerk, samengewerkt met diverse gerenommeerde muzikanten,

Titus: Begonnen in het Jeugdorkest en later in het Toonkunstorkest. Titus heeft de Ierse muziek in zijn hart gesloten na voor het eerst Ierse sessies bezocht te hebben in The Irish Cottage in Niedorp. Titus begeleidt op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán en zingt met een onvervalste Ierse uitspraak.

Meer informatie kunt u vinden op www.bodhititus.com

Het concert vindt plaats op zondag 11 augustus a.s. en begint om 15.00 uur (kerk open 14.30 uur) Kaarten kosten € 10,-- en kunt u reserveren via 0623916578 of bodtus@gmail.com of voor aanvang in de kerk. U vindt het Witte Kerkje van Callantsoog, 1759 HB Kerkplein 1.

Concert

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.