Fantasy fair Elfia in Kasteeltuinen Arcen

Fantasy fair Elfia in Kasteeltuinen Arcen

In Elfia ben je wie je bent, maar het fantastische is: je kan ook zijn wie je wilt zijn. Een elf of een kwaadaardige prinses; een fee of een heks, een romantische piraat of een goddelijk wezen. Alles is mogelijk en jouw dromen kunnen uitkomen.

Elfia kan omschreven worden als een evenement, een kostuumevenement, met verbazingwekkende en schitterende kostuums; met levendige optredens, sensationele shows en marktkramen waar je spullen kan kopen waar je het bestaan niet van af wist. Alles is zo neergezet en geplaatst, dat Elfia dit jaar een doorstroomevenement is. Onderweg ontmoet je de vuurdraken uit Belarus en iedereen kan meedoen aan de Costume Parade, met kans op mooie prijzen.

Elfia vindt plaats in de realiteit, elk jaar twee keer: in april en in september op prachtige kasteelgronden. Je kunt met je gewone auto of met de trein naar Elfia toe reizen, maar zodra je door de kasteelpoorten naar binnen treedt, zodra je over de lmagische grens stapt, ben je in een betoverende wereld. Een droomwereld waar iedereen verbonden is en waar iedereen elkaar respecteert. In deze wereld ben je welkom en je zult je thuis voelen; en wij noemen je… een Elfiaan.

Fantasy fair Elfia in Kasteeltuinen Arcen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.