1

Klimaatmuseum pop-up op Utrecht Centraal




Klimaatmuseum pop-up op Utrecht Centraal

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Klimaatmuseum gaat over een van de grootste uitdagingen van dit moment: klimaatverandering. Samen met kunstenaars en een groot en divers publiek geeft Het Klimaatmuseum een artistiek en hoopvol antwoord op de klimaatcrisis.

Van 15 oktober tot en met 2 november 2019 organiseert het spiksplinternieuwe museum de allereerste tentoonstelling. Een pop-up midden op Utrecht Centraal Station. Mis het niet!

Wat
Het Klimaatmuseum maakt tentoonstellingen, organiseert programma’s en creëert online content over klimaatverandering. Het Klimaatmuseum ambieert om zo snel mogelijk van een museum met wisselende activiteiten uit te groeien tot een permanent museum.

Hoe
Het Klimaatmuseum stimuleert en faciliteert creativiteit, verbeelding en dialoog op het gebied van klimaatverandering. Het museum betrekt hierbij een groot en divers publiek en werkt nauw samen met kunstenaars, designers, performers en andere creatievelingen.

Waarom
Het Klimaatmuseum geeft een cultureel-artistiek en hoopgevend antwoord op de klimaatcrisis, en werkt op die manier mee aan een duurzamere wereld.

 Bezoek www.hetklimaatmuseum.nl

Klimaatmuseum pop-up op Utrecht Centraal
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.