1

Winterspecials




Winterspecials

» Let op: deze activiteit is voorbij «

WINTER BARBECUE
Vier met je collegas de koude donkere dagen met de bijzondere sfeer van de Winter Barbecue

Tijdens het borreluurtje bij ontvangst serveren we een glas glhwein uit de ketel en gaan we rond met winterse bites, terwijl in de smoker en op de grill de eerste gerechten worden gegaard. Vanaf de eerste bites nemen we je mee in winterse smaken, waarbij ook voor vegetarirs voldoende te genieten is. In t Wachthuis is het lekker warm: als je dat prettiger vindt kan je lekker binnen zitten. Bij minder goed weer serveren we alle gerechten daar.

Onze Winter Barbecue bestaat uit:
Borreluurtje: borrelnootjes, crostinis met wildpat en chutney, oude boerenkaas met grove mosterd en bieterballen
Uitgeserveerd: stevige pompoensoep
Op het buffet: zuurkoolstamppot, andijviestamppot, wintersalade van spruitjes met paddenstoelen en noten, bietensalade met bosui en feta, geroosterde aardappels en huisgemaakte appelcompote.
Van de grill en uit de smoker een keuze uit: hertenburgers, buikspek, gekruide kippendijen, wildpeper, zalm, halloumi en diverse gepofte groenten.

Afsluiten met iets zoets? Bestel er een buffet van mini desserts bij We presenteren dan een feestelijk buffet met vier verschillende mini desserts. Je gasten kunnen kiezen uit donkere chocolademousse, panna cotta met rood fruit, caramelshortcake en fruitsalade van het seizoen. 1 mini dessert per persoon: 4,- p.p. 2 mini desserts per persoon: 7,- p.p.

Geen barbecueliefhebber? Geen nood
We hebben ook een Walking Dinner en Waterliniebuffet. Vraag ons team naar de mogelijkheden

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Winterspecials
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.